Monthly Archives: Март 2012

Dungeons Witch — 1989

СтандартныйDungeons magjistare  BRSS, Çekosllovaki 1989

«Shtrigat« burg «- sovjetik që nga filmi fiction 1989

Në të ardhmen larg Hulumtuesit Expedition hapësirë ​​vыsazhyvaetsya të planetit, të pryhodnuyu për jetën. Megjithatë,protsessы evoluimin e jetës në planetin kalojë imazhin strannыm.Ka mlekopytayuschye, dynozavrы, dhe njerëzit prymatы Stoneepokë shekulli sosedstvuyut  një kohë.

Si vыyasnyaetsya zhvillimit, podobnoe e jetës në planetin tonë nuk është eksperiment kolossalnыy, provodymыy prysheltsamy, i cili«razohnaly« planet Evolution  një mënyrë të tillë Kur vыyasnyt se e njëjta ndodh me forma të Lartë të jetës për zhvillimin pyke s, mediçka që ata janë dhe paguhet: buduscheho zavladevshye armë, banorët planeti vrarë svoyh «krijuesit» … Rreziqet Podobnayagjithashtu pret earthlings planetit, yssleduyuschyh.

Dungeons Witch — 1989

СтандартныйDungeons magjistare  BRSS, Çekosllovaki 1989

«Shtrigat« burg «- sovjetik që nga filmi fiction 1989

Në të ardhmen larg Hulumtuesit Expedition hapësirë ​​vыsazhyvaetsya të planetit, të pryhodnuyu për jetën. Megjithatë,protsessы evoluimin e jetës në planetin kalojë imazhin strannыm.Ka mlekopytayuschye, dynozavrы, dhe njerëzit prymatы Stoneepokë shekulli sosedstvuyut  një kohë.

Si vыyasnyaetsya zhvillimit, podobnoe e jetës në planetin tonë nuk është eksperiment kolossalnыy, provodymыy prysheltsamy, i cili«razohnaly« planet Evolution  një mënyrë të tillë Kur vыyasnyt se e njëjta ndodh me forma të Lartë të jetës për zhvillimin pyke s, mediçka që ata janë dhe paguhet: buduscheho zavladevshye armë, banorët planeti vrarë svoyh «krijuesit» … Rreziqet Podobnayagjithashtu pret earthlings planetit, yssleduyuschyh.

Salt Of The Earth

Стандартный
Based on an actual strike against the Empire Zinc Mine in New Mexico, examining the prejudice against the Mexican-American workers, who went on strike to receive the same wages and dignity of Anglo miners. In the end, the workers and their families realize that prejudice and poor treatment are not always imposed by outside forces. This film was written, directed and produced by members of the original «Hollywood Ten,» who were blacklisted for refusing to answer Congressional inquiries on First Amendment grounds. 

Salt Of The Earth

Стандартный
Based on an actual strike against the Empire Zinc Mine in New Mexico, examining the prejudice against the Mexican-American workers, who went on strike to receive the same wages and dignity of Anglo miners. In the end, the workers and their families realize that prejudice and poor treatment are not always imposed by outside forces. This film was written, directed and produced by members of the original «Hollywood Ten,» who were blacklisted for refusing to answer Congressional inquiries on First Amendment grounds.